Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Слухання

Новина
18.07.2019

17 липня в Дмитрівському сільському Будинку культури відбулись громадські слухання. На їх розгляд винесено питання щодо проекту Стратегії сталого розвитку Дмитрівської сільської об’єднаної територіальної громади Кіровоградської області на 2019-2027 роки. У роботі слухань взяли участь депутати та члени виконавчого комітету селищної ради, практично увесь склад робочої групи по напрацюванню цього важливого документа, жителі населених пунктів громади.

Перед початком розгляду основного питання, перед зібранням виступила сільський голова Наталія Стиркуль. Вона зупинилася на методології формування Стратегії сталого розвитку громади та зазначила, що він відповідає загальноприйнятим нормам.

З інформацією щодо Стратегічного плану розвитку громади виступила начальниця відділу економічного розвитку та інвестицій. Вона ознайомила присутніх із роботою по розробці Стратегічного плану, основними його положеннями, стратегічними та операційними цілями та технічними завданнями на проекти місцевого розвитку на 2019-2021 роки.

Було розподілено всіх присутніх на 4, групи, кожна з яких опрацьювала завдання по одній із стратегічних цілей.

Громадські слухання винесли власні пропозиції реалізації завдань, схвалили запропонований проект та рекомендували його до затвердження селищною радою.

На завершення громадських слухань секретар сільської ради Сергій Кулик подякував робочій групі за підготовку стратегічного плану і висловив сподівання, що він сприятиме соціально-економічному розвитку населених пунктів ОТГ. Також наголосив на тому, що для успішної реалізації Стратегії необхідна тісна співпраця влади з громадою.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше