Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про оприлюднення проєктів регуляторних актів

Повідомлення
03.05.2024

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєктів регуляторних актів Дмитрівської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку, ставок орендної плати за земельні ділянки, розташовані на території Дмитрівської сільської територіальної громади з 2025 року», «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Дмитрівської сільської територіальної громади з 2025 року»

 

Відповідно до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", 7 травня 2024 року на офіційній інтернет-сторінці Дмитрівської сільської ради (www.dmitrovka-otg.gov.ua ) будуть оприлюднені для обговорення та отримання письмових зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб (їх об’єднань) проєкти регуляторних актів з аналізами регуляторного впливу.

Зауваження і пропозиції від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань до зазначених проєктів приймаються протягом одного місяця від дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу поштою або в електронній формі за адресою:

площа Перемоги, 4, село Дмитрівка, Кропивницький район, Кіровоградська область, 27422

e-mail: dss_zn@.ukr.net.

 

Секретар сільської ради                                           Людмила КАМІНСЬКА

Новини на цю ж тему

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше