Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання сільського голови з Днем Знань.

Привітання голови
01.09.2023

 Шановні освітяни, школярі, а також батьки наших учнів!

 

Я щиро вітаю вас зі святом 1 вересня – з Днем знань!

 Вже другий рік 1 вересня – особливе, бо початок навчального року відбувається в період, коли в державі ведуться бойові дії і тому навчання буде проводитися у відповідності до умов, які склалися.

Та в громаді зроблено усе можливе, щоб створити у закладах освіти належні умови для навчання дітей.

Сьогодні свої двері відкриють школи, які поведуть у неймовірно цікавий світ знань, до професійного становлення та саморозвитку.

Щиро дякую нашим воїнам, завдяки мужності яких діти подовжуватимуть вчитися. Герої мужньо стримують ворога, щоб діти вчили правдиву історію України, а не вигадки з московських боліт.

Бажаю вам, щоб цей навчальний рік став періодом великих починань, досягнення нових вершин, а здоров’я, успіхи і прагнення до знань були  постійними супутниками.

Висловлюю вдячність освітянам за їхню наполегливість і сумлінність у вихованні справжніх патріотів України. Адже любов до Батьківщини починається зі шкільного порога, з пізнання рідного краю, свого коріння та мудрого слова вчителя.

Всім бажаю витримати всі навантаження. У цей складний час пам’ятаймо:

наші діти – це майбутнє України, наша гордість і віра у майбутнє.

Ми всі зобов’язані виховати наше майбутнє ще розумнішим, ще патріотичнішим, ще кращим.

Вітаю всіх, дорогі друзі, з новим навчальним роком!

З Днем знань!    

   

З повагою  Дмитрівський сільський голова             Наталія СТИРКУЛЬ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше