Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання Дмитрівського сільського голови з Днем Державного Прапора України.

Привітання голови
23.08.2023

23 серпня – День  Державного Прапора України!

Існують державні символи, які згуртовують націю, уособлюючи її минуле, сьогодення і майбутнє. Державний Прапор України – один із них. Для українців жовто-блакитний стяг – це символ боротьби, перемоги і любові до своєї країни, національної єдності і традицій державотворення.

 

Національний стяг завжди з нами під час святкових та сумних подій. І сьогодні під жовто-синім прапором українські війська громлять рашистську навалу, звільняючи від загарбників нашу країну. Ми віримо, що невдовзі він замайорить всюди і на тимчасово окупованій території України.

 

Шануймо цей символ нашої держави, адже це ознака гідного ставлення до України і до себе як представника української нації. Нехай завжди в наших серцях живе почуття гордості за нашу державу, а прапор майорить над мирною, щасливою і сильною країною.

 

Шановні жителі Дмитрівської громади, шановні співвітчизники!

Прийміть вітання із Днем  Державного Прапора України. Нехай небо якнайскоріше знову стане мирним і такого ж чистого блакитного кольору, як на нашому державному прапорі, а ниви рясніють щедрими золотими врожаями. В умовах непростого сьогодення і масштабної війни з російськими загарбниками мир на нашій землі є найвищим благом.

Нехай Ваше життя буде яскравим і багатим, як наш Державний стяг. Бажаємо всім нам Перемоги та щоб всі, хто боронить нашу Україну, повернулися додому живими та неушкодженими.

 

З повагою Дмитрівський сільський голова                            Наталія СТИРКУЛЬ

 

 

 

 

 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше