Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Ой на Івана,та й на Купала

Фоторепортаж
12.07.2019

Два дні поспіль дмитрівчани святкували Івана Купала - одне з найбільш стародавніх слов'янських свят. Цей день пов'язаний з безліччю вірувань, традицій та обрядів, яких дотрималися і у Дмитрівці: плигали через традиційне вогнице, незаміжні дівчата плели та кидали на воду віночки, танцювали навколо купальського дерева. А щоб додати колориту - розважали усіх міфічні русалки та чортенята.
6 липня гостинно зустріли гостей на Новомиколаївському водоймищі смачною юшкою з 13 -ти видів риби та феєрверком від ПП Олександра Юрченко , а 7 липня «На лужку", що по вулиці Молодіжна. З найкращими привітаннями до односельців звернулася голова Дмитрівської ОТГ Н.Стиркуль.
Громада активно згуртувалася і зробила свій внесок у організацію заходу: каша на вогнищі та інші смаколики прийшлися до душі кожному. Потурбувалися й про ігри та розваги для наймолодших жителів села. Олександр Кущов був спонсором призового фонду свята.
Конкурси та святкову дискотеку повели працівники Дмитрівського СБК. Розцвіли немов квіти папороті учасниці вокального гурту, які радували присутніх тематичними піснями.
Купальська ніч надовго затримала відпочиваючих, навіть дощ не був перепоною для святкувань! Дмитрівчани шанують і дотримуються народних традицій!

Новини на цю ж тему

День пам'яті Героїв Крут.

29 січня Україна вшановує пам'ять Героїв битви під Крутами. Здобуття Україною незалежності подвиг героїв Крут зайняв гідне місце в пантеоні національної слави, став символом патріотизму і жертовності у боротьбі за державну незалежність.
Фоторепортаж
29.01.2021

Милі жінки, Дмитрівської об'єднаної територіальної громади!

Нехай сьогодні ваша душа до країв наповниться світлом, теплом і радістю від щирих побажань, ніжних квітів, приємних подарунків! Нехай ластівки зів'ють гнізда на вашими вікнами і принесуть в ваш дім благополуччя і взаєморозуміння, а перші промені весняного сонечка на щасливу стежку вашій долі!
Привітання голови
07.03.2020

Афган

15 лютого у Дмитрівському сільському будинку культури, вже за традицією,12-тий рік поспіль зібралися на вечір- пам'яті, присвячений воїнам-інтернаціоналістам
Фоторепортаж
15.02.2020

В Дмитрівській громаді на Маланку «козу» водили

Споконвіку, напередодні старого Нового року, за давньою народною традицією, справляють Щедрий Вечір – веселе українське свято з обрядами та забавами.
Фоторепортаж
16.01.2020

Коляднички посівали із Старим Новим роком вітали!

До Дмитрівської сільської ради завітали учні третього класу ОНЗ І-ІІІ ст.ім.Т.Г.Шевченка із побажаннями щастя, здоров’я, достатку та хорошого врожаю...
Фоторепортаж
14.01.2020

Вшанування жертв Голодомору 1932-33 років

Щороку, в четверту суботу листопада наша країна відзначає День памяті жертв Голодомору 1932-1933 рр. Традиційно в цей день українці відвідують поминальні богослужіння і покладають символічні горщики з зерном та свічками до пам'ятників жертвам голодоморів в Україні.
Фоторепортаж
25.11.2019

В Дмитрівській ОТГ відзначили свято козацтва.

День захисника́ Украї́ни — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.
Пресреліз
17.10.2019

1 жовтня - особлива дата

Другий місяць осені починається з особливої дати, у світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку. День літньої людини – це чисте та світле свято, коли ми даруємо їм свою любов і повагу .
Фоторепортаж
11.10.2019

Урочистий захід до Дня працівника освіти

День вчителя – свято, яке єднає всіх освітян. Це день, коли кожен має можливість згадати свого вчителя та подякувати за знання, досвід, виховання.
Пресреліз
04.10.2019

283-тя річниця Дмитрівки

Дмитрівка відсвяткувала свій 283-ій День народження. Традиційно святкували три дні.
Пресреліз
03.10.2019

Кімната народознавства в сільській бібліотеці

Наш український народ має багату і оригінальну культуру, надбану численними поколіннями
Фоторепортаж
11.09.2019

Як в Дмитрівці відкривали спортивні майданчики

Завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) стало можливим придбання спортивних тенажерів для Дмитрівської ОТГ.
Фоторепортаж
10.09.2019

Відзначення Державних свят в Дмитрівській ОТГ

23-24 серпня в Україні святкують День державного прапора та День Незалежності України.
Фоторепортаж
28.08.2019

Золота молодь Дмитрівської ОТГ

27 липня 2019 року на території села Макариха відбулося змагання Клубу Веселих та Кмітливих «Золота молодь», де дві команди «Цибулівський квартал» та «ОБА-НА»
Новина
05.08.2019

Опитування «Якісні і доступні культурні послуги»

Директорат стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства культури України проводить опитування громадської думки щодо сутності культурних прав людини, бажаного змісту мінімальних стандартів забезпечення громадян культурними послугами.
Оголошення
17.07.2019

День рибалки в Дмитрівській ОТГ

День рибалки в Україні відзначають щорічно у другу неділю липня. У 2019 році свято припадає на 14 липня.
Фоторепортаж
17.07.2019

Навчальна поїздка на сонячну Херсонщину

Дякуючи програмі U-LEAD відбулась навчальна поїздка до Херсонської області на тему «Розвиток зеленого туризму, як рушій місцевого економічного зростання».
Фоторепортаж
17.07.2019

Літо з бібліотекою

Колектив Дмитрівської сільської бібліотеки завітав в гості до вихованців літніх оздоровчих таборів освітніх закладів Дмитрівської ОТГ.
Фоторепортаж
12.06.2019

Країна дитинства

3-го червня для вихованців дитячих садочків колективом Дмитрівського сільського будинку культури проведена весела спортивна естафета та чудові розваги приурочені до Міжнародного дня захисту дітей.
Фоторепортаж
04.06.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше