Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На черговій сесії Дмитрівської сільської ради прийнято важливі рішення

Новина
12.10.2023

Сьогодні, 12 жовтня, відбулася чергова, 24 сесія Дмитрівської сільської ради, яку провела Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль. Передувало сесії спільне засідання постійних комісій сільської ради.

Хвилиною мовчання  присутні вшанували пам'ять земляків, які загинули у російсько-українській  війні, захищаючи незалежність і суверенітет держави Україна, та колишнього депутата Дмитрівської сільської ради  багатьох скликань, члена виконавчого комітету сільської ради   Вячеслава Яковича Плаксієнка, який нещодавно відійшов у вічність.

Приступивши до роботи, депутати внесли зміни до цільових галузевих програм, фінансового плану ДКП "Сількомунгосп" на 2023 рік, бюджету територіальної громади на 2023 рік та  затвердили  звіт про витрачання коштів резервного фонду бюджету.

У зв'язку з кадровими змінами, що відбулися,  було затверджено  чисельність виконавчого комітету у кількості 11 осіб та оновлений   персональний склад виконкому.

Наступним рішенням депутати закріпили майно комунальної власності Дмитрівської сільської територіальної громади, а саме: громадські  будинки "Дмитрівський ліцей імені Т.Г.Шевченка" та його Дмитрівської, Іванковецької та Цибулівської філій , нежитлові будівлі закладів дошкільної освіти  та ін., на праві оперативного управління за відділом освіти, молоді та спорту Дмитрівської сільської ради та доручили Дмитрівському сільському голові укласти Договір про закріплення майна комунальної власності Дмитрівської сільської територіальної громади на праві оперативного управління за відділом освіти, молоді та спорту Дмитрівської сільської ради.

Далі депутати внесли  зміни до Переліку майна комунальної власності Дмитрівської сільської територіальної громади, відмінного від земельних ділянок, надали дозволи на розроблення детальних  планів  території та прийняли важливі рішення із земельних питань.

Всього на сесії було прийнято 84 рішення.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше