Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дмитрівська громада вшанувала пам'ять загиблих захисників під час Іловайської трагедії.

Пресреліз
29.08.2023

Щороку 29 серпня наша країна відзначає День пам'яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни.

Сьогодні  у  Дмитрівській сільській територіальній громаді  хвилиною мовчання та  покладанням квітів до Пам’ятної Стели воїнам-учасникам АТО вшанували полеглих захисників Вітчизни  та відвідали могилу загиблого земляка Віктора Голого, який смертю Героя загинув 28 серпня 2014 року під Дебальцево,  взявши вогонь на себе, у такий спосіб врятувавши своїх бойових побратимів, які вирвалися з ворожої пастки.

Саме на ці серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення.

Тож у цей день висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих захисників, які втратили у війні з російським окупантом своїх синів, дочок, чоловіків, братів, сестер.

 

Вічна та світла пам’ять Героям російсько-української війни! Слава Україні!

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше