Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Тренінг "Антикорупційні механізми в ОТГ"

Фоторепортаж
29.05.2019

Участь у тренінгу взяли посадовці, депутати, активна молодь та представники громадської організації.

✔️Під час тренінгу розглядали, які бувають антикорупційні інструменти. Проаналізували їх актуальність та ефективність саме для нашої громади. І, звісно, спробували використати кожен із інструментів на практиці.

✔️В результаті тренінгу учасники демократичним шляхом обрали антикорупційні інструменти, які, на їх думку, варто запроваджувати у себе в громаді. А саме:

1️⃣    Запобігання та врегулювання конфлікту інтересів,

2️⃣    Наглядова Рада При КП,

3️⃣    Антикорупційна Програма.

 

Результатом тренінгу є  розробка та впровадження вибраних антикорупційних механізмів в громаді.

 

*Тренінг відбувся в рамках Програма DOBRE. Проект реалізується спільно з Громадське партнерство "За прозорі місцеві бюджети"

Новини на цю ж тему

Робоча зустріч в рамках програми DOBRE з питань покращення послуги водопостачання.

11 листопада 2021 року відбулася робоча зустріч з консультантом програми DOBRE Сергієм Кареліним з питань покращення водопостачання.
Інформація
15.11.2021

Як виглядатиме "Бюджет для Громадян 2020"?

Саме цьому питанню була присвячена зустріч 18 лютого 2020 року Робочої групи з питань розробки концепції "Бюджету для Громадян 2020".
Фоторепортаж
18.02.2020

Cтарт конкурсу проєктів «Місцеві ініціативи для розвитку громад»

Спілка «Громадські ініціативи України», яка є виконавцем компоненту програми DOBRE «Голос громади у місцевому самоврядуванні», інформує Вас про старт конкурсу проєктів «Місцеві ініціативи для розвитку громад», участь у якому можуть взяти громадські організації та ініціативні групи Вашої громади.
Оголошення
13.02.2020

"Детективи громади" в дії

У листопаді 2019 року молодь Дмитрівської громади приєдналася до проєкту "Секретний агент"
Новина
21.01.2020

Беррі Рід завітав у Дмитрівську громаду на відкриття Молодіжного простору та Центру громадської і фізичної активності жінок

16 січня 2020 року у Дмитрівській сільській об’єднаній громаді Кіровоградської області відкрито молодіжний простір «Youth space» та Центр громадської та фізичної активності жінок-лідерок
Фоторепортаж
17.01.2020

Результати опитування щодо вивчення потреб молоді віком

У рамках реалізації компоненту «Молодіжний працівник в ОТГ» програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) було виконано домашнє завдання до базового тренінгу «Молодіжний працівник», а саме: проведено збір статистичної інформації, опитування молоді.
Фоторепортаж
26.12.2019

Картування

У Дмитрівській ОТГ відбулася майстерня з картування, на якій учасники вчилися створювати мапи на базі GoogleMyMaps.
Пресреліз
16.12.2019

Опитування "Поводження з ТПВ". Звіт.

У рамках реалізації компоненту «SDIP» програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) Дмитрівською ОТГ пріоритетною послугою обрано та затверджен рішенням сесії Дмитрівської сільської ради «Поводження з ТПВ»
Новина
12.12.2019

Консультація «Депутатські групи з гендерних питань»

28 листопада 2019 року для депутатів Дмитрівської сільської ради проведено консультацію на тему: «Депутатські групи з гендерних питань».
Пресреліз
29.11.2019

Поводження з твердими побутовими відходами (опитування)

В рамках розроблення Плану удосконалення послуги в населенних пунктах ?з 1 по 15 листопада 2019 року на території Дмитрівської громади буде проведено добровільне анонімне опитування господарів домоволодінь.
Оголошення
01.11.2019

Програма «Молодіжний працівник в ОТГ»

15 жовтня 2019 року в залі засідань Дмитрівської сільської ради відбулася зустріч з консультанткою програми DOBRE Оксаною Мальченко на тему: Програма «Молодіжний працівник в ОТГ».
Пресреліз
21.10.2019

ІНСТРУМЕНТИ УЧАСТІ, які допомагають зробити громаду дієвою

13 жовня 2019 року в приміщенні Дмитрівського будинку культури відбувся тренінг «Інструменти участі, які допомагають зробити вашу громаду дієвою», який провели консультанти програми DOBRE Світлана Дубина та Павло Пущенко.
Пресреліз
18.10.2019

Кіновечір в Цибулево

28 вересня, вечір. Погода тепла, але вечір обіцяє бути прохолодним. То й добре, що перенесли кіновечір у приміщення. Будівля Цибулівської сільської ради (яка вже тепер у складі Дмитрівської ОТГ) вже розкрила двері і чекає на глядачів. Глядачів першого кінопоказу у Цибулевому!!!
Фоторепортаж
04.10.2019

Дмитрівчани вчились впливати на бюджет своєї громади

В Дмитрівській громаді спільно з громадським партнерством “За прозорі місцеві бюджети” в рамках проекту “Доброчесні громади” було проведено вуличну акцію “Впливай на бюджет своєї громади”.
Пресреліз
24.09.2019

Молодь і бюджет громади: просто про складне

У Дмитрівській громаді в рамках акції «Впливай на бюджет своєї громади» 20 вересня 2019 року відбувся інформаційно-просвітницький захід «Молодь і бюджет громади: просто про складне».
Пресреліз
24.09.2019

Як в Дмитрівці відкривали спортивні майданчики

Завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) стало можливим придбання спортивних тенажерів для Дмитрівської ОТГ.
Фоторепортаж
10.09.2019

Бюджет для громадян

Шановні мешканці Дмитрівської ОТГ! Ви можете ознайомитися з бюджетом в доступній формі , який донесе до вас інформацію про доходи та витрати нашої громади. Він створений для інформування населення про фінансові можливості та донесення того, як ми їми користуємося.
Новина
05.09.2019

ГОБ

15 серпня 2019 року в приміщенні Дмитрівського сільського будинку культури консультантом з гендерно орієнтованого бюджетування Антоном Ходаковим
Фоторепортаж
23.08.2019

Ініціатива в дії

6 серпня у селі Плоске відбулася зустріч - тренінг ,яка проходила в рамках проекту «Голос громади в місцевому самоврядуванні в Кіровоградській області» за підтримки програми USAID DOBRE
Фоторепортаж
07.08.2019

Робоча зустріч з удосконалення надання послуг

2 серпня 2019 року в залі засідань Дмитрівської сільської ради відбулася зустріч робочої групи з експертом програми DOBRE Вікторією Зубковою
Новина
05.08.2019

Звіт з оцінки управління фінансами

Протягом грудня 2018 – лютого 2019 року в нашій громаді проводився аналіз фінансових та бюджетних операцій, процедур та процесів на предмет дотримання положень законодавства України та з урахуванням передової міжнародної практики.
Новина
26.07.2019

Навчальна поїздка на сонячну Херсонщину

Дякуючи програмі U-LEAD відбулась навчальна поїздка до Херсонської області на тему «Розвиток зеленого туризму, як рушій місцевого економічного зростання».
Фоторепортаж
17.07.2019

Можливість для жінок-лідерок

12 червня регіональна координаторка Національного Демократичного Інституту (НДІ) Людмила Красницька разом з представником Українського Жіночого Фонду (УЖФ) Оленою Панченко відвідали Дмитрівську ОТГ.
Оголошення
13.06.2019

Шановні мешканці громади!

Протягом травня-червня 2019 програма DOBRE проводитиме дослідження громадської думки в нашій громаді.
Анонс події
23.05.2019

Вивчення особливостей законодавства у сфері закупівель та їх ефективного проведення.

Представники Дмитрівської пройшли дводенний тренінг "Публічні закупівлі для тендерних комітетів об'єднаних територіальних громад" , який організовано Програмою USAID DOBRE
Новина
23.05.2019

Перспективи місцевого економічного розвитку

21 лютого 2019 року року Дмитрівську сільську об’єднану територіальну громаду відвідали експерти з економічного розвитку проекту DOBRE.
Новина
23.02.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше